Az online fogadások „királya”

Azt hiszem, senkinek nem kell bemutatnom, az online kaszinózások „királyát”.
De hogy kik is ők, ezt a továbbiakban kicsit részletesen bemutatom!

Ahol ezt a logót látod, az olyan, mint egy márkajelzés, biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit szeretnél.
Magát az irodát, Nagy-Britanniában, az 1930-as években alapította William Hill, és nevezte el saját magáról. A következő évek sok jóval nem kecsegtettek, hiszen a tulajdonosok sorra adták a kilincset egymásnak. Nem ment jól a cég vezetése sem. Az ezredfordulóra eljött a várva várt pillanat, és rendeződni látszódott a cég sorsa, végre jó kezekben volt. Ez természetesen elkezdett látszódni a bevételen is, és egyre nagyobb forgalmat bonyolítottak le, egyre több fogadást kötöttek náluk, rajtuk keresztül. Két évvel később, már a londoni tőzsdén voltak a cég részvényei.

2005-re látszódott már az igazi fejlődés, hiszen világszerte már öt, és hatszáz közé volt tehető a William Hill fogadó irodák száma, végre elindultak a siker útján.
Az irodai sikeres fogadások után, a cég nyitni szeretett volna a világháló felé is, de nem túl sok sikerrel. Valamiért ennek nem volt akkora sikere, mint az alap fogadó irodának. Ekkor döntött úgy a vezetés, hogy ennek a fellendítésére, partnerkapcsolatot létesít egy szoftverfejlesztésekkel foglalkozó céggel, hogy az ő segítségükkel sikeressé tegyék a céget, az online fogadásokban is.

A cégnek, közel 2500 irodája létezik, itthon, és külföldön is, a világ bármely pontján megtalálhatóak. Minden irodában lehetőség van, akár más nyelven is kommunikálni. A cég arra is figyelt, hogy az alkalmazottak különböző nyelvtudással rendelkezzenek, hogy minél szélesebb körben ki tudják a „vásárlók” igényeit elégíteni. Több mind 15000 alkalmazottja van a cégnek.
Természetesen nem csak személyesen, hanem telefonon is van lehetőség fogadást kötni. A cégnek, saját kialakított rendszere van, profi kidolgozással, így senki nem marad le egy fogadásról sem. Egyszerre több alkalmazott is dolgozik a telefon végeken, így senkinek nem kell várnia. Ezek az irodák napi több mint 600 telefonos fogadást bonyolítanak egy nap le. Még belegondolni is sok, igaz?
Egy kutatási felmérés alapján kiderült, hogy a cég napi több mint egy millió fogadást bonyolít le összesen. Legyen az akár focimeccs, boksz, vagy egy lóverseny, náluk bármelyikre tudunk fogadni.

A cég, hogy tovább fejlessze önmagát, nyitott a szerencsejátékok felé is. Ha csak egy jót játszani van kedvünk, vagy komolyan szeretnénk valamilyen kártyajátékkal játszani, otthonról kényelmesen elérhető már ez is. Már nincs is szükségünk arra, hogy otthoni kártyapartnereket kutassunk fel, ha egy jót szeretnénk játszani, elég csak a számítógép elé beülni, és az egyik online oldalukat felkeresni.
Rengeteg kártyajáték közül választhatunk, legyen az Black Jack, póker, vagy ha csak rulettezni akarunk. Kártyázhatunk csoportosan, vagy akár egyedül is. Előbbit úgy, hogy egy csapat tagjaként játszunk, utóbbit pedig egyedül.

A különböző asztaloknál játszhatunk tétben is, de akár tét nélkül is. Ezeken az oldalakon mindent elmagyaráznak, és segítenek letölteni a számítógépre azt a szoftvert, aminek segítségével élőben tudunk kártyázni egymással. Így olyan, mintha tényleg ott ülnénk az asztalnál!
Persze azokra is gondoltak, akik nem tétben szeretnének játszani, így ők is megtalálják a megfelelő játékot.
Ezzel a sokoldalúsággal, és újításokkal, a William Hill Online Sportfogadások, híresek, a világ minden pontján.