Indul a mandula!

Örömmel jelenthetem, hogy minden engedélyt, papírt, szépszót megkaptunk, ami ahhoz kell, hogy elindítsuk a vállalkozást – vagy iskolát, kinek mi a szimpatikusabb -, amiről korábban már írtunk. A célunk tehát az, hogy segítsünk azoknak, akiknek ausztriai állásokra fáj a foguk. Biztosítunk nekik minden információt, tippet és dokumentumot, amire szükségük lehet.

Múlt hétvégén tartottunk egy kis összejövetelt a tanárokkal, trénerekkel, akikkel együtt fogunk dolgozni. Nagyon jó hangulatban telt el az a két és fél nap, amit együtt töltöttünk. Kibéreltünk egy kis házikót a Balaton partján. Ne egy viskót képzeljetek el, hanem egy takaros, jól felszerelt házikót. Az már csak hab volt a tortán, hogy viszonylag szép volt az időnk, úgyhogy a szabadban is egy csomó időt el tudtunk tölteni. Gondolkoztunk azon is, hogy elmenjünk egy komolyabb túrára, de végül mindenki túlságosan lusta volt hozzá. (; De így sem unatkoztunk, bejártunk a városba, finomakat ettünk, néha lementünk a partra, ott is sétáltunk. Egyik nap pedig átkocsikáztunk Tihanyba, mert bár mindenki járt már az apátságban, de nagyon régen. Szóval kulturális élmény is vegyült a nagy pihenések közé.

Úgy érzem, hogy így sokkal jobban együtt tudunk majd dolgozni. Én nagyon élveztem a hétvégét, és szerintem a többiek sem látják ezt máshogy.