Szeretem mindenből a legjobb minőséget kapni, ezért is járok magán fogorvoshoz Budapesten

Hogyha az ember sikeres üzletember, akkor megteheti azt, hogy minden termékből és szolgáltatásból a legjobbat választja magának. Persze nem volt ez mindig így, amíg fiatalabb voltam és nem kezdtem bele a vállalkozásba, addig mindig nézegetnem kellett, hogy megvehetem-e az adott dolgot, legyen szó akár egy üveg borról, vagy egy új cipőről. Sőt, amikor még csak kezdő vállalkozó voltam, akkor sem lett egyből az élet tejjel mézzel folyó Kánaán. Kellett idő, amíg sikerült beindulnom és kellő jövedelmet szereznem ahhoz, hogy jobb anyagi körülmények között élhessek.

Annak ellenére, hogy jól keresek és meg tudom venni magamnak azokat a dolgokat amikre szükségem van, egyáltalán nem élek fényűzésben. Egyrészt azért, mert mindig is fontosnak tartottam az a spórolást, mert az teremti meg az anyagi biztonságot, hiszen sokkal jobb érzés azzal a tudattal lefeküdni aludni minden este, hogy van az embernek tartaléka. Másrészt pedig, attól még, mert az embernek jól megy a vállalkozása, az nem jelenti azt, hogy egyből bekerül az ország száz leggazdagabb embere közé. Arra viszont remek pálya ez, hogy az ember maga dönthessen a munkarendjéről, meg lehet válogatni azt, hogy kikkel szeretne együtt dolgozni és elegendő pénzt keres ahhoz, hogy kényelmes életszínvonala lehessen.

Amióta megengedhetem magamnak, kifejezetten keresem a minőséget, mert fiatal koromban sokszor a saját bőrömön tapasztaltam meg azt, hogy olcsó húsnak bizony sokszor híg a leve. Az egyik dolog például, amiből nem lennék hajlandó lejjebb adni, az az orvosi ellátás. Vegyük például a fogorvost. Amíg kissrác voltam, addig általában az iskola kirendelt fogorvosa vett kezelésbe, ha problémám akadt, később pedig mindig a TB által támogatott rendelőkbe jártam, mert tanulóként mást nem engedhettem meg magamnak. Viszont amióta lehetőségem van rá, magán fogorvoshoz járok Budapesten. Miért? Azért, mert korábban nagyon sok rossz tapasztalatom volt az iskola fogorvosával, annál nem is beszélve, hogy szörnyen idegölő tud az lenni, ha az ember hosszú órákon át várakozik egy foghúzásra, mivel ha nem magán rendelőbe megy az ember, ott nem időpontok, hanem érkezési sorrend alapján folyik a betegek behívása. Amúgy is izgulós vagyok, ha az egészségemről van szó, így aztán nagyon utálok várakozni egy-egy kezelés előtt, mert a váróban csak még inkább belelovallom magam az idegeskedésbe.

Szerencsére amióta a magán fogorvosomhoz járok, ilyen problémáim nincsenek. Mint minden beteg, én is időpontot kérek, ennek köszönhetően pedig tíz percnél többet sosem kell a váróban ücsörögnöm. Arról nem is beszélve, hogy a fogorvosom nagyon jó a szakmájában. Akárhányszor a székében ültem, sosem éreztem sem fájdalmat, sem pedig izgulást. Voltam már nála leszedetni a fogkövemet, betömetni néhány fogamat és két bölcsességfogamat is kihúzta már. Örülök annak, hogy rátaláltam erre a rendelőre, mert tényleg remek szolgáltatásokat nyújtanak.

És miért tartom ennyire fontosnak a fogaimat? Nos, alapvetően az egészségemet tartom fontosnak, éppen ezért sokat sportolok és a táplálkozásomra is odafigyelek, hogy ne csak most, hanem húsz, vagy harminc év múlva is jó formában legyek. Arról nem is beszélve, hogy üzletemberként az is fontos, hogy az embernek milyen a megjelenése. Így aztán mindig ügyelek arra, hogy rendezett legyen a ruházatom és a hajam, és szerintem az ápolt megjelenésnek a szép fogsor is egy fontos pillére. Ahhoz pedig, hogy a fogsorom mindig rendben legyen és a legjobb formáját nyújtsa, rendszeresen járok a magán fogorvosomhoz.