Tippek a jó üzletember mivolthoz, gázcseretelep formájában

Az élet bármely területén válhatsz üzletemberré, vannak szabályok, amik minden helyzetben egyaránt érvényesek. Ilyenek a megbízhatóság, szavahihetőség, gyors reagálási idő, jó tárgyalókészség, a lehetőségek felismerése, és kihasználása, jó szervezőkészség, és természetesen az adott szakmán, területen belüli tapasztalatmennyiség, lehetőleg annyi ,hogy profi legyél.

Erre egy gázcseretelep példáját tudom felhozni. Megbízhatóság szempontját tekintve, annyira megbízhatóak, hogy futárszolgálatot nyújtanak robbanásveszélyes palackokkal! Na ez már döfi.

Szavahihetőségük a szervezésük alapján látszódik meg igazán, mert rengeteg ügyfelet szolgálnak ki naponta, akár százat is, és ilyen mértékben tudják mondani azt, hogy ha valamit megígérnek, akkor az meg is valósul.

Ez a gyors reagálási időt is jelenti, van, hogy egy szinte betáblázott napjukba is belefér még egy aznap érkező rendelés, hogy ha a kapacitásuk engedi.

 A tárgyalókészségük abban nyilvánul meg, hogy ha megnézed a honlapjukat, akkor röviden összefoglalva minden lehetséges vásárlási opcióról biztosítják előre a legfontosabb információkat és a náluk történő vásárlás menetét, ezért ha felhívod őket, akkor hamar a tárgyra tudsz majd térni, nem mindent telefonon kell megkérdezned.

A lehetőségek felismerése pont a cég profilján nyilvánul meg a leginkább. Ők nem csak egy gázcseretelep, hanem egy olyan telep, ami házhoz jön! A 21. század legfontosabb kereskedelmi aduásza a házhoz szállítás.

Már ezek alapján nagyon jól megmutatkozik, hogy ez bizony egy nagyobb múlttal rendelkező cég lehet, hiszen ennyire dinamikus szolgáltatást nyújtó cég, ami robbanásveszélyes anyagokkal kereskedik, az csak profi lehet. Kezdő, új cégnek nincsen ennyi megrendelője.

Tehát üzletember szeretnél lenni, és most vágod ilyesmibe a fejszédet, akkor vegyél példát erről a cégről, rengeteg fontos tulajdonságot felmutat, amire szükséged lesz!