Üzletemberként nekem nagyon fontos a minőség


Nekem az a munkám, hogy megyek. Nem viccelek, ez így van. Reggeltől estig csak úton vagyok és felkeresem a partnereket, ismeretleneket, hogy végezzem a munkámat. Egy évben több, mint 100 000 km-t közlekedem autóval. Ez majdnem több, mint az átlag tízszerese. Nyilvánvalóan ez azt is jelenti, hogy az autóm extrém igénybevételnek van kitéve. Gyorsabban kopik a fék, sűrűbben kell olajat cserélni, de ami a legfontosabb, szezononként új gumiabroncsokra van szükségem.

Persze nekem ez jó befektetés, hiszen az életem és biztonságom védelme a legfontosabb dolog a világon, és erre minden körülmények között hajlandó vagyok áldozni, de azért, ha van rá mód, akkor örülök neki, ha meg tudom úszni a dolgot valamivel olcsóbban. Ennek az a kulcsa, hogy előre kell gondolkodnom. Például, én már most azt nézegetem, hogy honnan tudom majd a legjobb feltételekkel a következő nyári gumit beszerezni. A legtöbbször ugyan onnan szoktam: gumidiszkont.hu/nyari-gumi, és ahogy nézem, most sem lesz ez nagyon másképpen. Nagyon jó feltételekkel lehet ezen a weboldalon gumikat vásárolni. Olcsó, és jó minőség párosul megbízhatósággal, ami aztán a mai világban nagyon ritka. Én már csak tudom, hiszen cégekkel állok összeköttetésben, és nem sűrű manapság az etikus céges magatartás. Szóval, én nagyon értékelem, ha valahol ezt tapasztalom, és hajlandó vagyok hűséget tanúsítani. persze, megnézem máshol is, de az elsődleges elképzelés, hogy most is ott fogom megvenni.

A tavalyival is nagyon elégedett voltam, más gumival már régen durr defektet kaptam volna, de van egy márka ami nekem már nagyon jól bevált, és már azt veszem évek óta. Kicsit drágább, mint az átlag, de ezen a weboldalon ezt is nagyon jó feltételekkel lehet kapni, szóval ez is meggyőző érv amellett, hogy innen vegyem a gumikat. Csak megrendelem, kiszállíttatom egyből a gumishoz, mikor megjön jeleznek, én odamegyek, felszereltetem, és már mehetek is tovább. Ennyi az egész. Nem kell boltról boltra járkálnom, spórolok az idővel is, ami az én legdrágább kincsem, szóval ilyen szempontból is nagyon hatékony innen a vásárlás.

Nem most ajánlom őket először, már korábban is több alkalommal elmondtam, hogy mennyire elégedett vagyok ezzel a céggel. Mivel sokan adnak a szavamra, így jól járnak, mert a tanácsomat megfogadva tényleg egy megbízható helyről tudnak vásárolni autógumit. és mint korábban is említettem, az életünk is múlhat rajta, ha nem megfelelő gumiabronccsal közlekedünk, ezt pedig nem engedhetjük meg magunknak.

Szóval bíztatok mindenkit, hogy vásároljon a gumidiszkontnál, ha minőségi gumikat akar olcsón. Én egészen biztosan így fogok tenni, a környezetemben is nagyon sokan, és remélem, téged is sikerült erről a lehető leginkább meggyőzni.